joi, 21 aprilie 2011

Un vis implinit

Cine nu-si doreste,ca macar o data in viata sa participe la un concurs de frumusete;fie ca este om sau animal?
Acest lucuru si-l dorea foarte mult si Apolodor.Si iata ca simpaticului pinguin i s-a implinit.
La circul din Bucuresti,Apolodor a fost remarcat de catre organizatorii unui concurs de frumusete.
Primul pas ce trebuia sa-l parcurga Apolodor,era sa-si gaseasca un instructor,care sa-l invete tot ce tine de comportamentul pe care trebuie sa-l aiba un aspirant la castigarea concursului de frumusete.
Organizatorii i l-au recomandat pe Napoleon,cu care a si inceput sa studieze bunele maniere.In fiecare zi,el avea un program foarte incarcat care cuprindea:lectii de dictie,cultura generala,proba de talente-la care Apolodor era invincibil,acesta fiind tenor.
Pe langa aceste activitati,mai trebuia sa-si mentina forma fizica prin diete,inot si mult mers pe jos.De asemenea,Apolodor se relaxa la piscina si la sedintele foto.
Aceste lucruri il faceau pe pinguin sa se simta foarte important si fericit.
Apolodor afla intr-una din zile ca prezentatoarea concursului avea sa fie Shakira,aceasta fiind cantareata lui preferata.Din acest motiv emotiile lui au crescut foarte mult,intrand intr-un atac de panica.Acest lucru s-a intamplat deoarece stia ca prezentatoarea,fiind cantareata,avea sa sustina un duet cu castigatorul concursului.
Dupa ce a fost examinat de medici,el si-a continuat pregatirea,ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
In ziua de dinaintea spectacolului,acesta a profitat de timpul sa liber pentru a-i vizita pe bunii sai prieteni,Ilie si Amedeu,carora le-a povestit intamplarile din timpul pregatirii.
Iata ca a sosit si ziua mult asteptata.Concursul a inceput.Shakira isi face intrarea intr-un mod spectaculos.Este mai frumoasa ca niciodata!...Spectatorii o aclama minute in sir.
Prima proba este cea de cultura generala.
Totul decurge conform planului organizatorilor.
Acum juriul trebuie sa anunte castigatorul.Concurentii sunt coplesiti de emotie.
Shakira primeste plicul in care se afla numele castigatorului.In sala este o liniste desavarsita.Iata castigatorul:
-Apolodor din Romania!
Cu toate ca si-a dorit foarte mult acest lucuru,Apolodor nu credea ca el va fi fericitul castigator.Visul i s-a implinit!...

Un comentariu: